DO RE MI U SARADNJI SA GRADSKOM BIBLIOTEKOM ORGANIZUJE BESPLATNI JEDNOMESECNI KURS GITARE.
ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА БЕСПЛАТНУ ШКОЛУ ГИТАРЕ ЗА МЛАДЕ У БИБЛИТОЕЦИ
Пројекат “Музика у библиотеци“ удружење ДО РЕ МИ организује по први путу сарадњи са Градском библиотеком у Новом Саду, која је већ учествовала у сличним пројектима. Библиотеке, као јавни простори у којима влада тишина на овај начин постају атрактивна места за младе којима је курс намењен. Основи циљ је сензибилисати младе ка књизи, читању, стварању читалачких навика- и све то кроз музику.
Предложени пројекат је својеврсно музичко путовање које ће бити реализовано у огранку библиотеке «Жарко Зрењанин» на Новом Насељу. Будући да је овај део града захваљујући млaдалачком ентузијазму у многоме «живнуо» поседњих година, предложеним садржајем покушаћемо кутурну понуду на истом да употпунимо.
Основни циљ је БЕСПЛАТНА музичка едукација за младе чланове библиотеке. Са групом младих Новосађана биће одржана настава из гитаре и теорије музике коју ће реализовати едукатор Дамир Богдан испред удружења ДО РЕ МИ. Полазници ће имати на крају јавни наступ где ће показати стечено знање.
Бесплатна едукација почиње у понедељак 30.11.2015. у 17.30 часова у огранку Градске библиотеке у Новом Саду «Жарко Зрењанин» улица Душана Даниловића 12, пре доласка потребно је пријавити се СМС поруком едукатору Дамиру Богдану на 063667624. Инструменти и материјал за едукацију су обезбеђени.