O nama – DO RE MI

o nama do-re-miMuzička radionica „DO RE MI“ ima za cilj da njeni polaznici kroz igru i druženje naprave prve muzičke korake. Kroz brižljivo kreirane programe za različite uzraste, polaznici radionice  upoznaju se sa osnovnim muzičkim veštinama i znanjima. Polaznici naše radionice  upoznaju se sa osnovnim muzičkim veštinama kroz brižljivo kreirane programe za različite uzraste.
Članovi Muzičke radionice za decu „DO-RE-MI“ su do sada održali brojne koncerte u Novom Sadu, Sremskoj Kamenici, Beočinu, Futogu, Vrdniku, Kisaču. Redovni su učesnici Zmajevih dečijih igara, Raspustilišta, TV emisije Zvrk i sličnih dešavanja posvećenim najmlađima kao što su: Dečija nedelja, „Dens Fest“ Novi Sad, „SAJ Open“ Sremska Kamenica. Polaznici radionice bili su dragi gosti i na televizijskim stanicama sa nacionalnom frekvencijom: RTV1, RTS1, Novosadska TV, B92, Prva TV.

O nama - Predrag Veljić - blarb

Predrag Veljić

Prof.violine, rođen 14. 04. 1973. godine u Šapcu.

Branka Vlahović

Branka Vlahović

profesor solfeđa i muzičke kulture, rođena 26.04.1978. godine u Somboru

damir-milosevic

Damir Milošević

Prof. harmonike, rođen 15. 09. 1975. godine u Rumi.

Damir Bogdan

Gitarista, rođen 25.12.1975. godine u Somboru.

o nama - doremi icon

Muzička radionica DO RE MI

Osnovana 2008. godine.

Nastavu izvode profesori muzike sa pedagoškim i izvođačkim iskustvom, kao i velikim brojem ličnih i učeničkih nagrada i priznanja.
Programi se realizuju kroz grupnu i individualnu nastavu, na sledećim instrumentima: klavir, violina, flauta, gitara, harmonika i sintisajzer.