Madame Piano

Madame Piano

Madame Piano

je svoju muzičku karijeru započela 1991. godine kao solista Jazz orkestra RTB-a. Svoj prvi kantautorski album pod nazivom “Predeli“ objavila je 1997. godine na kome se izdvojio veliki hit “Bonito’‘- nagrađena pesma na festivalu „Mesam“ 1996. godine.

Krajem 2001. godine objavljuje svoj drugi album “Zemlja čuda“ koga je proslavila duetska pesma sa italijanskim peva?em Francom Masijem pod nazivom ‘‘Eternal love“.
Po?etkom 2002. godine sa etno ansamblom “Teodulija“ Madame Piano objavljuje album srpskih tradicionalnih pesama pod nazivom ‘‘Priče iz davnina“.

Svoju pedagošku karijeru započela je 1995. godine u okviru jazz odseka muzičke škole “Stanković“ u kojoj je ostvarila zapažene rezultate sa svojim učenicima, od kojih su mnogi upisali prestižne evropske i svetske akademije jazz i moderne muzike sa najvišim brojem bodova na prijemnim ispitima. Madame Piano trenutno kao predavač radi na Novoj Akademiji Umetnosti u Beogradu i muzičkoj radionici „DO RE MI“ u Novom Sadu. Dobitnica je velikog broja domaćih i međunarodnih nagrada i priznanja.

Pin It on Pinterest

Share This